AK Partili Metiner’den Arınç’a şok salvo! “Sözünün eriysen…”

Mehmet Metiner, Bülent Arınç’ın CB Yüksek İstişare Kurulu üyesi olarak bulunması devlet için bir zül, millet için bir yük olduğunu dile getirdi.

AK Parti eski milletvekili Mehmet Metiner, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç ile ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı.

Metiner, Bülent Arınç’ın Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi olarak bulunması devlet için bir zül, millet için de bir yük olduğunu dile getirdi.

Devlet için zül, millet için yük!

İşte o Tweet,

İşte buradan açık açık söylüyorum: Bülent Arınç’ın CB Yüksek İstişare Kurulu üyesi olarak bulunması devlet için bir zül, millet için bir yüktür. 15 Temmuz’da canını ortaya koyan milletimizin yiğit evlatlarının dileği, artık gereğinin yapılmasıdır.

‘FETÖ’cü müsünüz?’ sorusuna kızmıştı

Mehmet Metiner, Star gazetesinde dün yayımlanan yazısında da Arınç’a isim vermeden çok sert eleştiriler yöneltmişti.  Arınç’ın Haber Global’de konuk olduğu 40 adlı programda sorulan “FETÖ’cü müsünüz?” sorusuna verdiği cevaba sert tepki gösteren Metiner, “Sahiden çok olmaya başladın. Canımızı fena halde sıkıyorsun. Yeter artık! O ki meydan okuyorsun, hodri meydan diyorum. Bu işi herkesin gözü önünde konuşalım-tartışalım da bu defter kapansın. Sözünün eriysen bekliyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close