Nihat Genç’ten Kemal Kılıçdaroğlu’na sert salvo! “Gül ve Ekmeleddin aşkı…”

“Kılıçdaroğlu'nun Abdullah Gül ve Ekmeleddin aşkından gına geldi” diyen Nihat Genç, “Bu haberler artık siyasete dair değil magazine ait, Uçankuş TV'de yayınlanmalı” dedi.

Uzun süredir CHP ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı olarak adı geçen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu.

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet gazetesine yaptığı açıklamada Abdullah Gül’e sahip çıkarak “Şu an gündemde yok ama Gül’den neden bu kadar korkuluyor?” derken, Kılıçdaroğlu’nun bu açıklamaları CHP’lilerin büyük tepkisini çekti.

Yazar Nihat Genç ise CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun Abdullah Gül tutumuna sert eleştiriler getirerek göndermelerde bulundu.

Gül-Ekmeleddin aşkından gına geldi

Nihat Geç, Veryansın TV yayınında yaptığı açıklamada, “Kılıçdaroğlu’nun Abdullah Gül ve Ekmeleddin aşkından gına geldi. Bu haberler artık siyasete dair değil magazine ait, Uçankuş TV’de yayınlanmalı. Şok şok şok, Abdullah Gül’le Kılıçdaroğlu Çeşme’de yakalandı. Flaş flaş Ekmeleddin’le Kılıçdaroğlu Alaçatı’da başbaşa… Bodrum’da yazın keyfini çıkarttılar, Abdullah Gül nefes kesti, Ekmeleddin’den cesur pozlar, İmamoğlu’ndan kaçamak bakışlar, Kılıçdaroğlu’nun selülitleri, İnce klasını konuşturdu, az sonra… Sizinle dalgasını geçenlerle dalganızı geçemiyorsanız ya köle ya bir midye türü ya da Ahmet Hakan, Ertuğrul Özkök vs işte öyle bir şeysiniz…” ifadelerini kullandı.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close