Beyaz Saray sır gibi saklıyor iddiası… Trump suyunu güçlükle içti!

ABD Başkanı Donald Trump, konuşma yaparken suyunu güçlükle içmesi Trump’ın sağlık sorunları yaşadığı iddialarına sebep oldu.  Ülkenin tanınan simalarından Jon Cooper ise "Beyaz Saray ne saklıyor?" diye sordu.

ABD Başkanı Donald Trump dün, West Point kentindeki Ordu Akademisi‘nin 2020 mezuniyet törenine katıldı. Trump, konuşması öncesinde suyu zorlukla içti. Bardağı sağ eliyle kaldıran ancak ağzına götürmekte sorun yaşayan Trump, sol elinden yardım aldı. Bu durum, Trump’ın sağlık sorunları yaşadığı şeklinde algılanırken tıp uzmanları Trump’ın beyninde sorun olduğunu dile getirdi.

Beyninde sorun mu var?

Yale psikiyatristi Dr. Bandy Lee bu durumu, “Başka belirtilerle birlikte bir beyin taraması gerektirecek kadar endişe verici, kalıcı nörolojik bir işaret” şeklinde değerlendirirken Trump’ın rakibi Joe Biden’in en büyük bağışçısı olan Jon Cooper, “Son videolar, Trump’ta tıbbi olarak yanlış bir şey olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Yürüme şekli, bir bardak suyu nasıl tuttuğu, bulamaç ettiği sözleri, düşüncelerindeki labirentleri. Beyaz Saray ne saklıyor?” ifadelerinin yer aldığı bir tweet attı.

Etiketler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close